Ετσι μένει πράσινος ο Μπεργκ!

Ετσι μένει πράσινος ο Μπεργκ!

Στον αστερισμό του Μάρκους Μπεργκ κινείται ο Παναθηναϊκός, αφού ο Σουηδός επιθετικός είναι το πιο λαμπερό πετράδι, όχι μόνο των «πράσινων», αλλά συνολικά του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο παρτενέρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας ζει και και αναπνέει για την παρθενική του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση (Euro 2016), αφού στα δύο προηγούμενα Ευρωπαϊκά (2008, 2012) δεν είχε πάρει το χρίσμα!

[ads2]

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT o 29χρονος επιθετικός θα επιδιώξει μέσα από το Euro της Γαλλίας να απογειώσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, διεκδικώντας ένα καλύτερο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό! Ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Δηλαδή μια αύξηση από τις τρέχουσες αποδοχές του (700.000).

Ο Μπεργκ είναι αλήθεια και το είχε αποκαλύψει το SPORTIT ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, αφού θεωρεί ότι οι συνθήκες στους «πράσινους», αλλά και στη χώρα μας είναι ιδανικές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ωστόσο είναι λογικό να επιθυμεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο, αφενός γιατί το αξίζει, αφετέρου γιατί είδε τους «πράσινους» να χρυσοπληρώνουν ποδοσφαιριστές με μικρότερη ως… μηδαμινή προσφορά (Σάντσεθ, Εσιέν)!

Συν το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε πρόταση από την Σαουδική Αραβία, που απογείωνε τις αποδοχές του στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, αλλά ο Παναθηναϊκός (χωρίς να τον ρωτήσει) την απέρριψε.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδου επιθετικού, στις 26 Ιανουαρίου του 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News