Πάλι έκαναν το… θαύμα τους, με «θύμα» τον Σάντσεθ!

Πάλι έκαναν το… θαύμα τους, με «θύμα» τον Σάντσεθ!

Στις 7 Ιανουαρίου, στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, ο Σέρχιο Σάντσεθ είχε ραντεβού με την ατυχία, αφού μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα (σε σύγκρουση με τον Κοτσόλη) υπέστη κάταγμα στον βραχιόνα.

Ένα 24ωρο αργότερα ο Ισπανός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός δράσης σχεδόν για τρεις μήνες!

[ads2]

Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στις 3 Απριλίου στην αναμέτρηση με τη Βέροια, όπου δεν είχε καλή απόδοση (όπως και ο παρτενέρ του στην άμυνα Ράσμους Τελάντερ) και εκ τότε είναι παγκίτης. Μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στο 2ο γκολ της Βέροιας, κάνοντας μια περίεργη κεφαλιά προς τα… πίσω!

Το πρόβλημα για τον Σάντσεθ είναι ότι 3,5 μήνες, μετά τον τραυματισμό και το χειρουργείο, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και μάλιστα όπως λέει σε συμπαίκτες του νιώθει ότι δεν μπορεί να μπει δυνατά στις φάσεις. Παράδοξο για έναν φύση δυναμικό ποδοσφαιριστή.

Στο πλευρό του Ισπανού αμυντικού είναι όλοι οι συμπαίκτες του και ειδικά ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είχε περάσει έναν ανάλογο, αν όχι δυσκολότερο τραυματισμό στην αρχή της περσινής σεζόν.

Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί (κάταγμα στην κλείδα) στον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου, αλλά επέστρεψε σε… 2 μόλις μήνες (30 Οκτωβρίου) στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, χωρίς φυσικά να έχει άλλα προβλήματα στη συνέχεια…

Έτσι είναι λογικό να έχει επανέλθει το φάντασμα των «αποθεραπειών» που γίνονται στο Κορωπί, αλλά και η αποτελεσματικότητα της επέμβασης και γενικότερα του ιατρικού επιτελείου.

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News