ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ - Ανατροπή με Μπεργκ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ - Ανατροπή με Μπεργκ!

Από το ξενέρωμα στην παραμονή! Ο Λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει αλλάξει στάση και οδεύει ολοταχώς προς παραμονή στο Τριφύλλι!

Αν και στην αρχή της χρονιάς ο Σουηδός παικταράς έμοιαζε ξενερωμένος, δίνοντας την εντύπωση ότι προετοιμάζεται για… έξοδο, τελικά το κλίμα άλλαξε και θα παραμείνει στους πράσινους.

[ads2]

Ο Μπεργκ είχε ξενερώσει για μια σειρά από πράγματα, τα οποία είχαν συμβεί στον σύλλογο, όπως ο αποκλεισμός από την Καμπάλα, τη διαιτησία, αλλά και για τον… αντικαταστάτη του Νίκου Καρέλη.

Οι δυο τους είχαν φτιάξει ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο και μετά την αποχώρηση Καρέλη χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να επανέλθει στα καλά του επίπεδα.

Σε αυτό τον βοήθησε η ενσωμάτωση στην ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο και του Λούκας Βιγιαφάνιες με τους οποίους έχει καλές συνεργασίες, ενώ οι δύο Αργεντινοί τροφοδοτούν κατάλληλα τον Μπεργκ, ο οποίος σκοράρει και… ανεβαίνει ψυχολογικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News