Τα επόμενα... βήματα για να φύγει ο Εσιέν!

Τα επόμενα... βήματα για να φύγει ο Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν αποτελεί εδώ και καιρό (αγωνιστικά) «ξένο σώμα» για τον Παναθηναϊκό και είναι ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης να χωρίσουν τους δρόμους τους το προσεχές καλοκαίρι.

Επειδή όμως ένα «διαζύγιο» με τον Γκανέζο δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση, απ’ τη στιγμή που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με το «τριφύλλι» (600.000 ευρώ οι πάγιες απολαβές του), οι «πράσινοι» χειρίζονται το θέμα με πολύ μεγάλη προσοχή.

[ads2]

Ηδη πάντως έχει ξεκινήσει, διακριτικά, η προεργασία προς την πλευρά του παίκτη, για να βρεθεί σταδιακά η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους.

Προεργασία που αναμένεται να κορυφωθεί με την έλευση του («δύσκολου») μάνατζερ του Εσιέν, Φαμπιάν Πιβετό, στην Ελλάδα μετά τα μέσα Μαΐου. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να φτάσουν σ’ ένα όσο το δυνατόν πιο «βελούδινο» χωρισμό με τον 33χρονο και να τελειώσουν το θέμα γρήγορα, πριν μπει στις… ράγες η προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News