Αλλάζει... επίπεδο ο Μολέδο!

Αλλάζει... επίπεδο ο Μολέδο!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέδο για τον Παναθηναϊκό και την ευκαιρία που του έδωσε να παίζει τακτικά και να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Από την απραξία της Ιντερνασιονάλ, ο Ροντρίγκο Μολέδο βρέθηκε στην καθιέρωση στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στους συμπατριώτες του (Globoesporte) γι’ αυτή τη… διαδρομή και φάνηκε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίζει τακτικά σε υψηλό επίπεδο.

[ads2]

«Στην Ιντερνασιονάλ προπονήθηκα σκληρά, κάθε μέρα βελτιωνόμουν. Όταν ήρθε ο Αρζέλ (σ.σ. τεχνικός της Ιντερνασιονάλ), είχα ένα μυϊκό τραυματισμό κι έπρεπε να μείνω εκτός για ένα μήνα. Ανάρρωσα, προπονήθηκα δυνατά, ήμουν καλά, έπαιξα τέσσερα ματς με τη δεύτερη ομάδα, έμεινα για δύο ματς στον πάγκο. Μου έλειψε η δυνατότητα να παίζω, ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Χρειαζόμουν ρυθμό, συνέχεια. Τότε ήρθε η ευκαιρία να πάω στον Παναθηναϊκό, δεν περίμενα να παίξω στην Ιντερνασιονάλ με τον Αρζέλ, ίσως γιατί είχε πολλούς αμυντικούς εκείνο το διάστημα. Έπρεπε να συνεχίσω την καριέρα μου, ήμουν πολύ καιρό χωρίς να παίζω και χρειαζόμουν να παίζω. Οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό με υποδέχθηκαν καλά, οι συμπαίκτες μου πιστεύουν στη δουλειά μου. Είμαι σε υψηλό επίπεδο. Το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω το Θεό και να συνεχίσω να δουλεύω», ανέφερε ο Μολέδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News