Το χάρηκε ο Σάντσεθ! [pic]

Το χάρηκε ο Σάντσεθ! [pic]

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενα.

Ο Ισπανός αμυντικός κόντρα στην Βέροια συνδύασε την επανεμφάνιση του με την κατάκτηση των τριών βαθμών και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

[ads2]

Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές για τα γενέθλια του.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Τόσο γιατί αγωνίστηκα ξανά στα γενέθλια μου όσο γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά όταν ήμαστε όλοι μαζί είναι πιο εύκολο. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλια μου”.

I'm very happy for my return !!! For come back in my birthday and win the game!!! Difficult game but everyone together is more easy!!! I keep working for complete my recovery!!! Thanks to everyone that write me for my birthday!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News