Ανατροπή! Μένει στον Παναθηναϊκό η ταλεντάρα;

Ανατροπή! Μένει στον Παναθηναϊκό η ταλεντάρα;

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της ‘Ιντερ για την απόκτηση του Λαζαρή Λάμπρου, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει συμφωνήσει με τους “νερατζούρι”.

Οι Μιλανέζοι έχουν εδώ και δύο χρόνια το όνομα του Λάμπρου στη λίστα με τα hot prospects και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του διεθνούς – με την Εθνική Νέων – ποδοσφαιριστή.

[ads2]

Μάλιστα σκάουτερ της Ίντερ έχουν “τσεκάρει” σε αρκετούς αγώνες – κυρίως του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος- τον Λάμπρου και οι Ιταλοί είναι …ζεστοί για τον 18χρονο στράικερ των Πράσινων. Όμως δεν …παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι απόκτησης του Λάμπρου, αφού και η Τζένοα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, ενώ υποψήφιοι …μνηστήρες είναι και σύλλογοι από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Παράλληλα αρκετοί σκάουτερ ξένων κλαμπ που βρέθηκαν στην Ισπανία για την elite round των Εθνικών ομάδων Κ19, σημείωσαν το όνομα του Λάμπρου στο μπλοκάκι τους μετά τις καλές του εμφανίσεις με τη “Γαλανόλευκη”.

Το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, κάτι που δεν έχει γίνει για την ώρα… Η πλευρά του νεαρού επιθετικού ακόμα περιμένει τη νέα πρόταση του Τριφυλλιού για την ανανέωση της συνεργασίας και παραμένει θετική στο ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στους Πράσινους, ενώ παράλληλα εξετάζονται και αξιολογούνται όλες οι προτάσεις που υπάρχουν για το φέρελπι φορ.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News