Ακόμη μια ταλεντάρα για... εξωτερικό;

Ακόμη μια ταλεντάρα για... εξωτερικό;

Μετά τον Λάμπρου, ο οποίος καταλήγει στην Ίντερ, ο Στέφανος Ευαγγέλου του Παναθηναϊκού παρακολουθείται από την Άντερλεχτ. Άνθρωποί της ήταν στην Ισπανία για να τον τσεκάρουν με την Εθνική Νέων. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Τον περασμένο Ιούλιο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο και ενέταξε στο δυναμικό του τον Στέφανο Ευαγγέλου.

[ads2]

Ο 17χρονος τότε αμυντικός υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στο “τριφύλλι”, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης κράτησε ποσοστό 10% από ενδεχόμενη πώλησή του σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 18χρονος στόπερ παρακολουθείται “στενά” από την Άντερλεχτ, από τον διευθυντή του βελγικού συλλόγου, Jean Kindermans. Μάλιστα είχε στείλει τους βοηθούς του να τον παρακολουθήσουν στα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Νέων στην Elite Round, με Ισπανία, Αγγλία και Γεωργία, χωρίς να είναι αυτή η πρώτη φορά που τον τσεκάρουν.

Αν οι Βέλγοι, οι οποίοι ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, αποφασίσουν να κάνουν πρόταση, με 1 εκατ. ευρώ έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν, χωρίς να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τους “πράσινους”, καθώς τόση είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Ο Ευαγγέλου είναι γεννημένος στις 12/05/1998 και είναι μέλος της Κ20 του Παναθηναϊκού.

Sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News