Μυθικό συμβόλαιο για Στραματσόνι εμφανίζουν οι Ιταλοί

Μυθικό συμβόλαιο για Στραματσόνι εμφανίζουν οι Ιταλοί

Συμβόλαιο από τα χρόνια της πολυμετοχικότητας εμφανίζει ότι έχει με τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, η ιταλική Corriere Dello Sport, το οποίο φυσικά είναι προϊόν φαντασίας του συντάκτη! 

Διότι ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε ότι ο 39χρονος τεχνικός έχει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1,6 εκατ. ευρώ, κάτι που απέχει παρασάγγας από την αλήθεια!

[Ads2]

Ένα άλλο δεδομένο που εμφανίζει το ίδιο ρεπορτάζ έχει να κάνει μ’ έναν όρο που δίνει το δικαίωμα στον Στραματσόνι να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό! Ποιος είναι αυτός ο όρος; Εάν δεχτεί πρόταση από ομάδα της Serie A ή της Premier League!

Επιπροσθέτως, το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Στραματσόνι έχει καλό όνομα στην ιταλική αγορά και πέραν της Αταλάντα, ενδεχομένως να εμφανιστούν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Πάντως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού διαθέτει το προφίλ που ζητά ο πρόεδρος, Αντόνιο Περκάσι και για αυτό έχει προσεγγιστεί από τον αθλητικό διευθυντή, Γκαμπριέλε Ζαμάνα.

Από τον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι στο συμβόλαιο με τον Στραματσόνι δεν παρέχεται η δυνατότητα αποδέσμευσης λόγω επίσημης προσέγγισης από άλλη ομάδα, ενώ για το οικονομικό κόστος τονίζουν ότι είναι πολύ χαμηλότερο. Δεν ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ!

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News