Κυριολεκτικά ΧΑΜΟΣ με Στραματσόνι

Κυριολεκτικά ΧΑΜΟΣ με Στραματσόνι

Νέο δημοσίευμα, της «Corriere dello Sport», αναφέρει πως ο Αντρέα Στραματσόνι είναι περιζήτητος στην Ιταλία και μάλιστα, κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Αταλάντα. Τι λένε οι πράσινοι…

Πληθαίνουν τα -καθημερινά σχεδόν- δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport», να «είναι περιζήτητος» στην πατρίδα του.

[ads2]

Όπως τονίζεται, δε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού «θα είναι ο διάδοχος του Έντι Ρέια στην τεχνική ηγεσία της Αταλάντα», κάτι, πάντως, που έχει διαψευστεί από τη μεριά του «τριφυλλιού».

«Ο Στραματσόνι είναι ακόμα περιζήτητος στην Ιταλία. Αρέσει σε πολλούς συλλόγους και ιδιαίτερα στην Αταλάντα του Περκάσι. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γκαμπριέλε Ζαμάνια, έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να βολιδοσκοπήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία. Η Αταλάντα δεν κάνει καλή σεζόν και στις τελευταίες 15 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 9 πόντους. Την Κυριακή κατάφερε επιτέλους να νικήσει κόντρα στη Μπολόνια του Ντοναντόνι και έφτασε τους 33 βαθμούς, αλλά πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή. Ο τεχνικός Έντι Ρέια κρατά το τιμόνι της ελπίδας του κόσμου να σωθεί η ομάδα. Την επόμενη σεζόν όμως, θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο και ο πρώην προπονητής της Ίντερ έχει προφίλ που αρέσει στον Περκάσι, ενώ έχει και προϊστορία με χρώματα νερατζούρι» αναφέρει το δημοσίευμα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Θυμίζουμε πως, όντως, ο Ζαμάνια ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να… βολιδοσκοπήσει τις προσθέσεις του Στραματσόνι, από τους «πράσινους», ωστόσο, διαψεύστηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε περίπτωση να φύγει ο 40χρονος τεχνικός.

Σίγουρος ο Παναθηναϊκός για Στραματσόνι

Μπορεί οι Ιταλοί να θεωρούν φαβορί τον Αντρέα Στραματσόνι για τον πάγκο της Αταλάντα, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν και σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά με τον ιταλό τεχνικό.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News