Ο Μολέδο... έφαγε τον Σάντσεθ

Ο Μολέδο... έφαγε τον Σάντσεθ

Ηταν σταβό το κλήμα, το΄φαγε και ο…γάϊδαρος για τον Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό.

Ετσι είναι. Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί, δεν βγήκαν ποτέ σε καλό (και) σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Γιατί ο Ισπανός στόπερ του «τριφυλλιού» να αποτελεί εξαίρεση…;

[ads2]

Και σαν μην έφταναν τα έξτρα μεροκάματα που προσέφερε στο ιατρικό τιμ των «πρασίνων», ήρθε και ο ερχομός του new entry Ροντρίγκο Μολέδο τον Ιανουάριο για να ρίξει ακόμη περισσότερο την μετοχή του Σάντσεθ στον οργανισμό «Παναθηναϊκός».

Τόσο μάλιστα ώστε ο Αντρέα Στραματσόνι να τον αφήσει εκτός αποστολής απ΄ το παιχνίδι (19/3) πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και να τον στείλει με «φύλλο πορείας» στην εξέδρα.

Κι ας έχει αποθεραπευτεί πλήρως (μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι) κι ας συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τις τελευταίες 15 -20 ημέρες.

Με το να λέμε και να γράφουμε πως ο «Στράμα» δεν έχει πειστεί ακόμη για το βαθμό ετοιμότητας του Ισπανού στόπερ, είναι κάτι που φαντάζει η πρώτη (και εύκολη) δικαιολογία για τον αποκλεισμό του.

Το γεγονός πως έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο μετά (και) την έλευση του Μολέδο, αποτελεί την πιο ψαγμένη αιτιολογία για το «κόψιμο» σε μια περίοδο όπου η γκρίνια για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News