Ο Μολέδο προλαβαίνει τον... Βέλλιο

Ο Μολέδο προλαβαίνει τον... Βέλλιο

O Ροντρίγκο Μολέδο έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στο ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό και κατάφερεσε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε πολύτιμο μέλος των μετόπισθεν της ομάδας, φανερώνοντας μάλιστα και ηγετικές ικανότητες.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, καθώς ο οργανισμός του παρουσιάζει εξάντληση και συμπτώματα ίωσης, δίχως ωστόσο να ανεβάσει πυρετό.

[ads2]

Η πρόσφατη αναποδιά με τον Ράσμους Τελάντερ έκανε τους «πράσινους» περισσότερο σχολαστικούς και έτσι ο Μολέδο αποφασίστηκε να ακολουθήσει προσεκτικά βήματα, προκειμένου να προπονηθεί ξανά με τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο.

Φυσιολογικά πάντως ο θηριώδης στόπερ θα  είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, αναλαμβάνοντας κατά κύριο λόγο την επιτήρηση του Βέλλιου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News