Τρία βήματα ως το «διαζύγιο» με τον Εσιέν!

Τρία βήματα ως το «διαζύγιο» με τον Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν με τη (φουλ αντιεπαγγελματική) συμπεριφορά του, πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επί της ουσίας (υπ)έγραψε τους τίτλους τέλους της σύντομης παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Μια παρουσία που όσο «προβληματικά» ξεκίνησε, άλλο τόσο «κουραστικά» ολοκληρώνεται, με τον Γκανέζο να ανοίγει μόνος του την πόρτα της… εξόδου.

[ads2]

Οχι, ο 33χρονος, άλλοτε πολύ μεγάλος σούπερ σταρ της Τσέλσι, δεν είναι ο… αποδιοπομπαίος τράγος κι εκείνος που θα φορτωθεί όλες τις «αμαρτίες» του φετινού Παναθηναϊκού. Ομως, τα όσα έκανε στο Φάληρο ήταν τουλάχιστον απαράδεκτα και πλέον (και) ο Στραματσόνι, που του είχε δώσει επιπλέον «κανονάκια» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο προχθεσινό «clasico» (τη στιγμή που η ίδια η διοίκηση τον είχε «φωτογραφίσει» ως «τελειωμένο»), αποτρελάθηκε μαζί του.

Στο ζέσταμα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έδειξε διάθεση να βγει καν από τα αποδυτήρια, διότι «ενοχλήθηκε» που δεν ήταν στην ενδεκάδα. Στην προθέρμανση, πριν μπει αλλαγή, το είχε ρίξει στο… σορολόπ, πιάνοντας κουβεντούλα με τον Κασάμι, αντί να κάνει τη δουλειά του.

Στο 23λεπτο (με τις καθυστερήσεις) που αγωνίστηκε δεν… υπήρχε στο γήπεδο και μετά τον αγώνα, αφού δημιούργησε ένταση για το ποιος έφταιγε στη φάση του 2-1, όταν ο Στραματσόνι του έκανε παρατηρήσεις -λέγοντάς του πως ήταν δική του η μεγαλύτερη ευθύνη στη φάση-, ο Γκανέζος του αντιμίλησε! Ε, τι άλλο να κάνει πια;

Τα βήματα των «πράσινων» ως το «διαζύγιο» θα είναι προσεκτικά, αφού δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, με φιξ απολαβές 600.000 ευρώ. Πρώτα απ’ όλα δεν θα «κοπεί» απ’ το ρόστερ. Δεν θα γίνει «Βέμερ» για να προπονείται σε άλλη ώρα, προκειμένου να μη βρει η πλευρά του τις δικές της λαβές στην υπόθεση.

Θεωρείται, ωστόσο, εξαιρετικά απίθανο να ξαναβρεί θέση ακόμη και στην 20άδα ή στη 18άδα. Κι από εκεί και πέρα, μέσα στον Μάιο θα κληθεί στην Αθήνα ο μάνατζέρ του για να γίνει μια πρώτη κουβέντα για έναν όσο το δυνατόν πιο «βελούδινο» χωρισμό. Ξαναλέμε, όμως, δεν θα είναι διόλου εύκολη η όποια διαπραγμάτευση…

[ “Goal” ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News