Τα τραγικά λάθης διαχείρισης του Εσιέν (γράφημα)

Τα τραγικά λάθης διαχείρισης του Εσιέν (γράφημα)

Από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού ο Μάικλ Εσιέν υπήρξε ερασιτεχνισμός σε όλα τα επίπεδα.

Από την επιλογή του Γκανέζου και τη στήριξη ενός αγωνιστικού πλάνου, πάνω σ’ έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένα προβλήματα τραυματισμών, που τον είχαν αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτροχιάστηκε από νωρίς ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας.

[ads2]

Συγχρόνως όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Γιάννης Αλαφούζος δημιουργήθηκε μια τρομερή ανισότητα στα αποδυτήρια, αφού η αμοιβή του Γκανέζου ήταν υψηλότερη από παίκτες με προσφορά και μεγαλύτερες δυνατότητες.

Από την ημέρα που αποκτήθηκε έγιναν τραγικά λάθη στο ιατρικό κομμάτι. Ο γιατρός, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ, έπρεπε να βάλει «στοπ» σε μια τέτοια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το ίδιο λάθος έκανε και ο Γιάννης Αναστασίου, αποδεχόμενος την εισήγηση των Φύσσα – Βόκολου.

Στη συνέχεια είχαμε λάθη επί λαθών στο κομμάτι της διαχείρισης.

Λάθος πρόβλεψη για την είσοδό του στην ομάδα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας στα μέσα Ιουλίου! Αγωνίστηκε μετά από πέντε μήνες!

Λάθος αποκατάσταση, λανθασμένη μεθοδολογία στην προπόνηση με αποτέλεσμα να προκύψουν υποτροπές, μέχρι που φτάσαμε στην εποχή Στραματσόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News