Πρώτα έκαψε τον Εσιέν και τώρα τον τρώει…

Πρώτα έκαψε τον Εσιέν και τώρα τον τρώει…

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μάικλ Εσιέν αποδείχθηκε λανθασμένη πέρα για πέρα αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, αφού με την είσοδό του οι «πράσινοι» ήταν σαν να έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Έτσι οι πληροφορίες θέλουν τον Αντρέα Στραματσόνι να τον θέτει στο περιθώριο και τους «πράσινους» ν’ αναζητούν τρόπο για να του λύσουν το συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι το 2017.

[ads2]

Ωστόσο και στην ιστορία του Γκανέζου, ο Στραματσόνι χρεώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα του.

Διότι τον φόρτωσε με διαδοχικά ματς για τρεις μήνες και κάπου εκεί το χιλιοταλαιπωρωμένο σκαρί του Γκανέζου έκαψε… φλάτσες!

Έτσι είναι φανερό ότι εδώ και έναν μήνα έχει βγει εκτός ρυθμού και δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τις στιγμές ποιότητας που έβγαλε σε κάποια παιχνίδια.

Φυσικά το «έγκλημα» με τον Εσιέν δεν είναι τωρινό, αλλά από το καλοκαίρι. Τότε που η διοίκηση άκουγε τεχνικούς διευθυντές, προπονητή και γιατρό και έφερνε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν γνωστό σε όλους ότι κουβάλαει πολλά προβλήματα.

Τώρα μοιάζει με αποδιοπομπαίος τράγος!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News