Η ώρα του Λέτο
Ήρθε η ώρα του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος θα βρίσκεται –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (εφόσον συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, λόγω και των χθεσινών επεισοδίων στην Τούμπα).
Τις τελευταίες μέρες ο «Σέμπα» ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς (αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος) και ο Αντρέα Στραματσόνι τον υπολογίζει.
[ads2]
Είναι ενδεικτικό πως χθες τον χρησιμοποίησε σε δύο θέσεις: Τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα αριστερά της επιθετικής τριπλέτας στο 4-3-3.
Όλα δείχνουν πως ο Λέτο θα βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Ιταλού τεχνικού, που θα ανακοινωθούν το Σάββατο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στην αναμέτρηση, κάνοντας την επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα.
Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι πανέτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα παίξει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ