Έβγαλε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-3 [ΤΑ ΓΚΟΛ-VIDEO]

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και νίκησε εύκολα με 0-3 τον ΠΑΣ Γιάννενα. Δύο γκολ ο Μπεργκ και ένα ο Βλαχοδήμος. Κόκκινη ο Ζέκα.

[ads2]

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι πράσινοι έβγαλαν ψυχή και πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βλαχοδήμος «ξετύλιξε» το δώρο της άμυνας των Γιαννιωτών και άνοιξε το σκορ με το παρθενικό του τέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μπεργκ ο οποίος επέστρεψε στα γκολ υπογράφοντας δις το «μάγκικο» διπλό μετά από δύο ασίστ του Κλωναρίδη.

Μόνο αρνητικό ήταν η κόκκινη του Ζέκα που θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64’ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52’ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69’ Ηλιάδης).

Στον πάγκο του ΠΑΣ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Λίλα, Μπέριος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64’ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58’ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59’ Λαγός), Μπεργκ.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Μαμούτε, Μολέδο, Εσιέν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News