Συνεχίζει κανονικά ο Στραματσόνι!
Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν ακόμη στόχο στη σεζόν, αλλά θα συνεχίσει με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του.
Αρκετά ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο.
[ads2]
Παρά την ήττα-αποκλεισμό απ’ τον Ατρόμητο στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς, οι άνθρωποι των “πράσινων” υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ιταλό προπονητή.
Από αύριο ο “Στράμα” και οι παίκτες του καλούνται να αφήσουν πίσω τους το “χαστούκι” στο Περιστέρι και να ξεκινήσουν προετοιμασία για το ματς της Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα που ακολουθεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe