Σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές με Λέτο!

Σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές με Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός άσος αποθεώθηκε χθες από τον κόσμο των «πράσινων» κατά την άφιξή του στην Αθήνα και έπειτα από ένα πρώτο σύντομο τεστ και μία συζήτηση με τον γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμέντα.

[ads2]

Μετά την άφιξή του, ο Λέτο πήγε με τους ανθρώπους της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να κάνει ο εκπρόσωπός του τις πρώτες συζητήσεις για τα συμβόλαια, ενώ ο ίδιος συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Στη συνάντησή τους συζήτησαν κάποια πράγματα ενημερωτικού χαρακτήρα, όπως π.χ. το αν θα χρειαστεί να παίζει κι εδώ με μάσκα (όπως έκανε στη Λανούς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κρανίο), το ιατρικό ιστορικό της τελευταίας τριετίας.

Ακολούθως πήγε στο Metropolitan, όπου έκανε ένα πρώτο κύκλο εξετάσεων που θα ολοκληρωθεί σήμερα (μαζί με τα εργομετρικά) κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το απόγευμα θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο, όπως έχουμε τονίσει, θα έχει διάρκεια 1,5 έτους. Στη συνάντηση θα είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ το βράδυ είναι πολύ πιθανό να του κάνει και το τραπέζι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News