Η ώρα του Λέτο

Η ώρα του Λέτο

Το απόγευμα (17:55) της Πέμπτης (4/2) ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και οι φίλοι των «πρασίνων» του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι προγραμματισμένη για τις 17:55 και ήδη αρκετοί φίλαθλοι του “τριφυλλιού” αναζητούν τρόπους για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, λόγω της γενικής απεργίας της Πέμπτης.

[ads2]

Ο Αργεντινός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε τους ανθρώπους των «πρασίνων» πως το απόγευμα της Πέμπτης (4/2) θα βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεγάλης επιστροφής.

Κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Λέτο, αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής, αφού από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους φίλους του «τριφυλλιού».

Ο Λέτο αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, με τους “πράσινους” να έχουν δικαίωμα διακοπής της συνεργασίας τους, το καλοκαίρι αν δε μείνουν ευχαριστημένοι με την προσφορά του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News