O Στραματσόνι έδιωξε… Φύσσα και Βόκολο!

O Στραματσόνι έδιωξε… Φύσσα και Βόκολο!

Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση των Φύσσα και Βόκολο, άρχισε μετά τον διπλό αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ωστόσο το κλίμα βάρυνε, μετά την … απουσία των μεταγραφών στις πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτή άλλωστε ήταν και η σταθερή απάντηση που έδινε ο Γιάννης Αναστασίου στον Γιάννη Αλαφούζο, όταν συζητούσαν για την εικόνα της ομάδας.

[ads2]

Η παρουσία – απουσία του Εσιέν για πέντε μήνες, οι συχνοί τραυματισμοί των Τελάντερ και Σάντσεθ, αλλά και οι μεταγραφές – φαντάσματα των Βέμερ, Λουντ, Γιαννακόπουλου και Ευαγγέλου, που ανέβασαν στα ύψη το μεταγραφικό μπάτζετ, δημιούργησαν έντονη γκρίνια για τον τεχνικό διευθυντή και τον διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ωστόσο ο άνθρωπος που τους οδήγησε – όχι εσκεμμένα – στην πόρτα της εξόδου, ήταν ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Η αποτελεσματικότητα του Ιταλού στις εισηγήσεις του, με κυριότερο παράδειγμα τον Μέστο, αλλά και του Εβαντζελίστα, απέδειξαν ότι με σωστό σκάουτινγκ, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε ενισχυθεί από το καλοκαίρι και να μην έχανε την Ευρώπη αλλά και το Πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News