Ίσως προλάβει οσφπ ο Μπουμάλ

Ίσως προλάβει οσφπ ο Μπουμάλ

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολιβιέ Μπουμάλμ, ο οποίος θα μείνει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εκτός δράσης για περίπου έξι βδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει οριακά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα μέσα Μαρτίου.

[ads]

Το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» επέλεξε το χειρουργείο και όχι μια συντηρητική θεραπεία, ώστε να υπάρξει σίγουρη αποκατάσταση του τραυματισμού του παίκτη, τον οποίο μάλιστα επισκέφθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος για να του ευχηθεί περαστικά.

Τρεις βδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Ράσμους Τελάντερ που υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Ιταλός τεχνικός για τα στόπερ υπολογίζει πλέον στους Ταυλαρίδη, Μολέδο και τον νεαρό Ευαγγέλου, ενώ μετά το ματς με τον Ατρόμητο επιστρέφει και ο Κουτρουμπής που ολοκληρώνει την τιμωρία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News