Δημιουργεί προβλήματα ο οσφπ για Βλαχοδήμο
Σίγουροι ότι θα δικαιωθούν σε ό,τι αφορά τη ρήτρα είσπραξης των 300.000 ευρώ που είχαν βάλει στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό.
Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε θέση να αποδείξουν ότι έδωσαν 450.000 ευρώ στην Ξάνθη για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικοί. Επίσης, οι Ακρίτες εμφανίζονται να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 20%.
[ads2″
Εάν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει τον παίκτη ελεύθερο πριν το καλοκαίρι του 2016, τότε η ακριτική ομάδα θα είχε δικαίωμα να στραφεί εναντίον του Ολυμπιακού, για διαφυγόντα κέρδη, καθώς το συμβόλαιο που υπογράφηκε ανάμεσα στους δύο συλλόγους λήγει τον Ιούνιο.
Με βάση αυτά τα δύο στοιχεία θα προσέλθουν στο Αθλητικό Δικαστήριο οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ