Πρόβλημα ο οσφπ για Βλαχοδήμο
Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη την επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι και ενεργοποίησε άμεσα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, κάτι που σημαίνει πως θα λύσει τις διαφορές του με τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια.
Ο Αντρέα Στραματσόνι έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στις προπονήσεις από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και έδωσε την έγκρισή του για να «ενεργοποιηθεί» το συμβόλαιό του.
[ads2]
Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη δηλώθηκε στην ΕΠΟ για να παίξει τον Ιανουάριο, τότε ανοίγει το ζήτημα της ρήτρας των 300.000 που είχε υπογράψει ο παίκτης με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Όπως γράφει η «Live Sport», οι γαυριέλες δείχνουν αποφασισμένο να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, ακόμα και μέχρι το CAS, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί δημοσίως.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση