Βλαχοδήμος από τώρα...
Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και ο Έλληνας εξτρέμ υπολογίζεται κανονικά.
Το θέμα με το αν ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει άμεσα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο παρά την ρήτρα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, πηγαίνοντας στα δικαστήρια με τους «ερυθρολεύκους», έκλεισε.
[ads2]
Και αυτό διότι ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνεργασία με την διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισαν πως ο Έλληνας εξτρέμ θα αγωνιστεί κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η εικόνα του 25χρονου άσου στις προπονήσεις είναι εντυπωσιακή, δείχνει μεγάλη θέληση για το restart στην καριέρα του και ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να του δώσει ευκαιρίες στις επερχόμενες αναμετρήσεις.
gazzetta.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή