Χαμός στο εξωτερικό για τη Θύρα 13!
Οι κινητοποιήσεις της Θύρας 13 εναντίον του Σταύρου Κοντονή, αλλά και η χθεσινή πορεία στο σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχoυν πάρει… παγκόσμιες διαστάσεις!
Περίπου 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για το λουκέτο της θύρας 13 και κατέληξαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού.
[ads2]
Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε το ματς με τον Ατρόμητο, περίπου 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έκαναν πορεία διαμαρτυρίας κατά της απόφασης Κοντονή και κατέληξαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, όπου εξέφρασαν για ακόμη μια φορά την οργή τους για το λουκέτο της θύρας 13.
Η συγκεκριμένη είδηση έγινε πρώτο θέμα όχι μόνο εντός Ελλάδος, αλλά πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τα οποία είχαν σχετικές αναφορές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»