"Χοντρό" παρασκήνιο με Οδ. Βλαχοδήμο

"Χοντρό" παρασκήνιο με Οδ. Βλαχοδήμο

Πλούσιο παρασκήνιο είχε η απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό.

οιες κρούσεις άλλων ελληνικών ομάδων κινητοποίησαν τους «πράσινους», τι προβλέπεται στο ποσοστό μεταπώλησης που κράτησε η Στουτγάρδη. 

[ads2]

Willkommen! Καλώς ορίσατε κι εσείς! Παρεάκι με τον μεγάλο αδερφό για πρώτη φορά στην κοινή, επαγγελματική σας καριέρα μετά την ολοκλήρωση και της δικής σας συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Συμφωνία που πέρασε από αρκετά στάδια μέχρι να υλοποιηθεί. Το πρώτο της βήμα ήταν τότε, στις γιορτές, όταν και επιτεύχθηκε η συμφωνία με την Στουτγάρδη για την αποδέσμευσή σας, αρκεί οι Σουηβοί στην οποιαδήποτε νέα σας ομάδα, να κρατούσαν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Το «τριφύλλι» προέκυψε από την πρώτη πρώτη στιγμή των συζητήσεων του αδερφού σας. Και το feedback ήταν θετικότατο από τότε.

Παρέμεινε όμως σε θεωρητικό επίπεδο μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Τότε, έγιναν γνωστές κάποιες κρούσεις που δεχτήκατε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, πριν καταλήξει στη λύση του Μάρκου Βελλίδη, αλλά και του ΠΑΣ, που αναζητούσε διάδοχο του διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα. Σε ουσιαστικό επίπεδο δεν προχώρησε τίποτα, αλλά αυτή η … κινητοποίηση, θορύβησε τα υψηλά κλιμάκια των «πρασίνων», οι οποίοι από την περασμένη Παρασκευή… ζεστάθηκαν προκειμένου να πετύχουν το deal. Εξ αρχής, η βάση της «πράσινης» προσέγγισης στηρίχθηκε στην πίστη για τη δυναμική σας: «Ελα και θα έχεις εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, θα είσαι άμεσα το Νο2 στην εστία και συνεχώς θα κερδίζεις έδαφος». 

Αυτό δηλαδή που ήταν και το δικό σας ζητούμενο για την επιλογή της νέας σας επαγγελματικής στέγης και γι’ αυτό με το που φάνηκε η σοβαρότητα των προθέσεων των «πρασίνων», μπήκε (όπως και στην περίπτωση του αδερφού σας) στον πάγκο η άλλη, ιδιαίτερα προχωρημένη περίπτωση συμφωνίας σας με ομάδα της Μπουντεσλίγκα, η οποία όμως σας έφερνε δανεικό σε ομάδα της 2ης κατηγορίας ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Από τη στιγμή μάλιστα που είχε λειανθεί το έδαφος με τους χειρισμούς των μάνατζερ σας, η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Στουτγάρδη ήταν θέμα … ωρών να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί, όπως κι έγινε το βράδυ της Κυριακής, με τον γερμανικό σύλλογο να κρατάει μόνο το ποσοστό μεταπώλησης που εξ αρχής είχατε συμφωνήσει, χωρίς να δέχεται ούτε ευρώ από το «τριφύλλι». Τώρα, ποιο είναι αυτό το ποσοστό; Είναι κάπως… πολύπλοκο, αφού θα εξαρτηθεί από το όταν προκύψει μεταπώληση από το ποσό αυτής, με την βάση του πάντως να είναι το 30%. Κάτι που στον Παναθηναϊκό θεωρούν δεδομένο (και σας μεταφέρθηκε άλλωστε αρμοδίως από τους ανθρώπους της ομάδας…) πως θα συμβεί, δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο potential που έχετε. Καλώς ορίσατε λοιπόν… 

Sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News