Τόσα θα πάρει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Τόσα θα πάρει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει και έβδομη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο, καθώς πέραν του Μολέδο (που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα), έχει έτοιμη και αυτή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αδερφού του Παναγιώτη, που αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έχει συμμετοχές στα μικρά κλιμάκια της εθνικής Γερμανίας, δεν πρόκειται να έρθει ως ελεύθερος όπως αναφερόταν στο «Kicker», που αποκάλυψε το… φλερτ.

[ads2]

Η γερμανική ομάδα βέβαια θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%, ενώ ο 22χρονος πορτιέρο θα υπογράψει για 2,5 χρόνια όπως αναφέρει το «Goal». Σε ό,τι αφορά τις απολαβές του, θα εισπράξει γι’ αυτό το διάστημα συνολικά 250.000 ευρώ κι αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους τερματοφύλακες που έχει πίσω από τον Στιλ και θέλει μια πιο αξιόπιστη λύση. Ο Στέφανος Κοτσόλης άλλωστε θα «κρεμάσει» τα γάντια του το καλοκαίρι και ο Γιαννακόπουλος δεν πείθει τον Ιταλό τεχνικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News