Ο Μπεργκ για το κλείσιμο της 13!
Κάθετα αντίθετος με το «λουκέτο» του Σταύρου Κοντονή στη Θύρα 13 παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός μίλησε για την συνεισφορά των οπαδών και καθησύχασε για τον τραυματισμό του.
Για τον τραυματισμό του: «Είναι η τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο που έχω θέμα στο ίδιο σημείο. Δεν φαίνεται τόσο σοβαρό, αλλά θέλει προσοχή».
[ads2]
Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν ακόμη καλύτεροι στο β’ ημίχρονο, σημειώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία γκολ και πήραμε αυτό που θέλαμε».
Για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά: «Η λογική του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να έχουμε οπαδούς στο πλευρό μας. Σημαίνουν πάρα πολλά για εμάς. Ελπίζω να είναι πάντα μαζί μας, όπως και σήμερα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13 και από εδώ και πέρα θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια μαζί μας».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ