Διπλό... χαλαρά!

Διπλό... χαλαρά!

Με γκολ των Μπεργκ και Εσιέν ο Παναθηναϊκος έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά. Πανικός από 2.000 πράσινους στην εξέδρα.

[ads2]

Μπορεί στο πρώτο μέρος να διατήρησε την… παράδοση, στο δεύτερο όμως «καθάρισε» την μπουγάδα!

Με τα «βαριά» ονόματα, τους Μπεργκ και Εσιέν να χρίζονται σκόρερ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και συνεχίζει την «ανάβασή» του για τη δεύτερη θέση (στο -1 από την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο).

Πρώτο γκολ του Σουηδού επί Στραματσόνι, πρώτο γενικά του Γκανέζου με την πράσινη φανέλα. Εξαιρετικός ο Μπουμάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατέγραψε και μια ασίστ. Σταθερά εντυπωσιακός ο Μέστο που… μοίρασε το δεύτερο τέρμα, ντεμπούτο για 20’ έκανε ο Εβαντζελίστα, ο οποίος επιβεβαίωσε την τεχνική του κατάρτιση και το ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα πλάγια.

Με καθυστέρηση περίπου 25’ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αρνήθηκε τη σέντρα μέχρι να διπλωθεί πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Κοντονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr