Το παίρνει πάνω του ο Σίλντενφελντ
Ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ κι ο Κροάτης αμυντικός αναλαμβάνει δράση για να μπορέσει να γίνει το deal.
Οι «πράσινοι», μιλώντας με την πλευρά του Σίλντενφελντ, ξεκαθάρισαν πως ενδιαφέρονται για να τον κάνουν ξανά δικό τους και πως ο Στραματσόνι έχει δώσει το «ΟΚ», όμως υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις:
[ads2]
1. Να βρει ο ίδιος (ή ο μάνατζέρ του) την άκρη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να αποδεσμευτεί, διότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν λεφτά στους Κροάτες, 2. Να ρίξει κι ο ίδιος σημαντικά τις απαιτήσεις του, αν και η «κάψα» του, για να προλάβει το Euro2016, είναι τέτοια που το οικονομικό δεν θα μπλοκάρει πιθανό deal, εάν επιλυθεί η πρώτη προϋπόθεση.
Ο «Σίφο» παίρνει πλέον πάνω του το θέμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μιλήσει με την Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ζητώντας να του δοθεί το πράσινο φως για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα επόμενα βήματα ως την επιστροφή και οι πιθανότητες παραμένουν μεγάλες. Εντούτοις, στο «τριφύλλι», για να είναι απολύτως καλυμμένοι, εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις αμυντικών, που δουλεύονται παράλληλα με αυτήν του «Σίφο».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μόουζες Ράιτ και οι επόμενες μεταγραφές
- Αλβέρτης: «Ακόμα καλύτερες μεταγραφές στον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε για Διαμαντίδη
- Παναθηναϊκός, Ράστοντερ: Από τις 200.000 ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό παζλ παίρνει μορφή - Τι ακολουθεί σε τρεις θέσεις
- «Πιθανή μετωπική Αλαφούζου-Μαρινάκη για την προεδρία της Super League»