Το παίρνει πάνω του ο Σίλντενφελντ
Ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ κι ο Κροάτης αμυντικός αναλαμβάνει δράση για να μπορέσει να γίνει το deal.
Οι «πράσινοι», μιλώντας με την πλευρά του Σίλντενφελντ, ξεκαθάρισαν πως ενδιαφέρονται για να τον κάνουν ξανά δικό τους και πως ο Στραματσόνι έχει δώσει το «ΟΚ», όμως υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις:
[ads2]
1. Να βρει ο ίδιος (ή ο μάνατζέρ του) την άκρη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να αποδεσμευτεί, διότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν λεφτά στους Κροάτες, 2. Να ρίξει κι ο ίδιος σημαντικά τις απαιτήσεις του, αν και η «κάψα» του, για να προλάβει το Euro2016, είναι τέτοια που το οικονομικό δεν θα μπλοκάρει πιθανό deal, εάν επιλυθεί η πρώτη προϋπόθεση.
Ο «Σίφο» παίρνει πλέον πάνω του το θέμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μιλήσει με την Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ζητώντας να του δοθεί το πράσινο φως για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα επόμενα βήματα ως την επιστροφή και οι πιθανότητες παραμένουν μεγάλες. Εντούτοις, στο «τριφύλλι», για να είναι απολύτως καλυμμένοι, εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις αμυντικών, που δουλεύονται παράλληλα με αυτήν του «Σίφο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος