Ένα πρόβλημα για Στραματσόνι
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό, με τον Σέρχιο Σάντσεθ να είναι ξανά το μοναδικό πρόβλημα για τους «πράσινους».
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Στραματσόνι ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.
[ads2]
Στα ευχάριστα για τον Ιταλό τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Σέρχιο Σάντσεθ.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, έπειτα ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με τελειώματα κι έκλεισαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΗ επόμενη προπόνηση είναι αύριο στις 15:00 στο Κορωπί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη