Θέλει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος
Η πλευρά του Πανιωνίου φέρεται να ενημέρωσε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο πως θα τον ήθελε στη Νέα Σμύρνη.
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Πανιωνίου, καθώς και του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την πόρτα των «κυανέρυθρων» να παραμένει ανοικτή για τον νεαρό άσο, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό.
[ads2]
Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι άνθρωποι του Πανιωνίου, είχαν επαφή με τον παίκτη στο περιθώριο του χθεσινού ματς στη Λεωφόρο, εκφράζοντας του την επιθυμία τους να πάει στη Νέα Σμύρνη, σε περίπτωση που δεν ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «πρασίνων».
Ο Βλαχοδήμος χαίρει της εκτίμησης του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ξάνθη και είναι από τους παίκτες που «ψάχνει» ο Πανιώνιος, αλλά όλα θα εξελιχθούν με βάση του τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού