Στις ευκαιρίες στάθηκε ο Πράνιτς

Στις ευκαιρίες στάθηκε ο Πράνιτς

Στις ευκαιρίες που έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο στάθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που συμβαίνει «μία φορά τον χρόνο», στάθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, μετά το 0-0 απέναντι στον Πανιώνιο στη Λεωφόρο.

[ads2]

Αναλυτικά:

«Θα έπρεπε να πω κάτι έξυπνο, αλλά δεν μπορώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω πως αξίζαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έμεινε πολύ νωρίς πίσω στη Superleague: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Φέτος ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι τις προηγούμενες δύο σεζόν μου εδώ, οι προσδοκίες ήταν υψηλότερες. Κάναμε όμως μία κακή αρχή κι αυτό είναι που έπαιξε βασικό ρόλο».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Φαίνεται ότι αυτό που προσπαθεί να μας μεταλαμπαδεύσει είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Κοιτάμε πως θα παίξουμε γρήγορα, αυτό κάναμε και σήμερα αλλά δεν σκοράραμε».

Για το εάν φάνηκε η απουσία του Καρέλη: «Είναι δύσκολο να πω. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που το έδειξε και στο πρώτο του μας στο Βέλγιο. Όταν όμως δεις τους παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση, καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ήταν ένα περίεργο ματς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, τέτοια παιχνίδια συμβαίνουν μία φορά τον χρόνο».

Για την θέση που αποδίδει καλύτερα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Εγώ μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις, από εκεί και πέρα οι άλλοι θα αποφασίσουν για το που θα παίξω (μπακ ή εξτρέμ)».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News