Η πρόκριση μετράει...

Η πρόκριση μετράει...

Ο Παναθηναϊκός αν και προβλημάτισε, υπερασπίστηκε το σκορ του πρώτου αγώνα και με το 0-1 στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για 90 λεπτά ο Παναθηναϊκός έπαιξε…χαλαρός για την πρόκριση, αλλά στο τέλος όχι μόνο γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (0-1) αλλά κινδύνευσε στο 93′ με αποκλεισμό!

[ads2]

Χωρίς γκολ, χωρίς φάσεις και χωρίς όρεξη παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο δείχνοντας να βολεύεται με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Ο ΠΑΣ πήρε τελικά τη νίκη στο τέλος με γκολ του Φερεφελή αγχώνοντας τους γηπεδούχους. Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι που αν δεν έμπαινε το γκολ στο τέλος θα ξεχνιόταν πολύ γρήγορα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι, 4-3-3): Κοτσόλης – Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο – Ζέκα, Αμπέντ (69’ Λαγός), Λουντ – Καλτσάς, Κλωναρίδης (69’ Πέτριτς), Μπεργκ (80’ Μπεργκ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης, 5-3-2): Βελλίδης – Καρανίκας, Μιχαήλ (74’ Φερφελής), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα – Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ηλιάδης (52’ Γιάκος) – Ίλιτς (60’ Νικολιάς), Μανιάς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News