"Θυμωμένος" με Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

"Θυμωμένος" με Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ

Να… σβήσει τη «φωτιά» που άναψε με τον Παναθηναϊκό επιχείρησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με δηλώσεις του στην Κροατία, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. “Δεν ξέρω τα… σχέδια του Παναθηναίκού”, σχολίασε, βγάζοντας θυμό.

Ο έμπειρος στόπερ ρωτήθηκε και στην πατρίδα του για τις σχετικές φήμες και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στη Ντιναμό, όπου παρεμπιπτόντως δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος λόγω τραυματισμού.

[ads2]

«Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του Παναθηναϊκού, αλλά γνωρίζω ποια είναι τα δικά μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σίλντενφελντ και πρόσθεσε:

«Έχω συμβόλαιο με τη Ντιναμό για 2,5 χρόνια, δεν έχω παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν βλέπω την ώρα για να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι. Θα είμαι φυσικά στην προετοιμασία και πιστεύω στην επιτυχημένη συνέχιση της καριέρα μου στην ομάδα».

Όσο για την παρουσία του στη Λεωφόρο; «Ήμουν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, επειδή εκεί βρίσκονται οι φίλοι μου, Πράνιτς και Πέτριτς, αλλά και πολλοί άλλοι. Εδώ και καιρό είχα προγραμματίσει να περάσω μέρος των διακοπών μου στην Αθήνα. Τώρα είμαι υγιής, νιώθω καλά και δεν χρειάζεται τα ΜΜΕ να με στέλνουν εκτός Ντιναμό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News