Πήγε Βέλγιο ο Καρέλης, οι όροι της συμφωνίας
Νέα σελίδα στη ζωή και την καριέρα του Νίκου Καρέλη ανοίγει από σήμερα. Νωρίς το πρωί ο 23χρονος επιθετικός αναχώρησε για το Βέλγιο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γκενκ.
Ο διεθνής άσος πήρε την πτήση της Aegean για Βρυξέλλες στις 8:30. Τον συνόδευαν ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης, και η σύντροφός του, Ισμήνη.
[ads2]
Ο Καρέλης θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει μέχρι το 2019, με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 500.000 ευρώ (τετραπλάσιες του συμβολαίου που είχε στον Παναθηναϊκό).
Το deal των Βέλγων με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, με τους «πράσινους» να βάζουν στα ταμεία τους 2,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον ένα με τη μορφή μπόνους.
Δεν αποκλείεται ο Νίκος Καρέλης να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα ακόμη και την Παρασκευή, στον εντός έδρας αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για την 22η αγωνιστική. Η Γκενκ είναι έβδομη στη βαθμολογία, με 28 βαθμούς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό, η ατάκα για την ευκαιρία του Πελίστρι
- Έξαλλη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το δεύτερο γκολ της Μπέτις - Η ανάρτηση (pic)
- Παναθηναϊκός: Το ποσό που έβαλε στα ταμεία από το φετινό Europa League
- Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς θυμήθηκε τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pic)
- Αγκαλιάζει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Πανσερραϊκό