"Το γκολ μου δίνει δύναμη"
Ο Ολιβιέ Μπουμάλ λίγο μετά το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις για την νέα του ζωή στο «τριφύλλι».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για την νίκη και ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να ξεκινήσω έτσι την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό.
[ads2]
Το γκολ μου δίνει δύναμη να δώσω ακόμα περισσότερα. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν όλη εμπιστοσύνη και έτσι είναι ευκολότερο για μένα να προσαρμοστώ στην νέα φιλοσοφία. Τους δίνω πίσω αυτά, που μου δίνουν αυτοί. Έχουμε καλό υλικό σαν ομάδα και πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς.
Στόχος μας είναι να βγούμε δεύτεροι, αφού ο Ολυμπιακός κερδίζει όλα τα ματς. Μπορούμε κι εμείς να κερδίζουμε όλα τα ματς, όπως αυτοί. Έχουμε την ποιότητα κι ένα εξαιρετικό προπονητή, που έχει περάσει την φιλοσοφία του για να μεγαλώσει η ομάδα, που έχει εξαιρετικό υλικό.
Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά μέσα στο 2016 έχουμε τρεις σερί νίκες και αρχίζουμε να δυναμώνουμε σαν σύλλογος. Στόχος μας είναι και το κύπελλο, όπου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.
Αφιέρωσα αυθόρμητα το γκολ στον κόσμο, γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω, βλέποντας πόσα χιλιόμετρα έκαναν για να μας δούνε. Ήταν το δικό μου δώρο σε αυτούς».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ