"Το γκολ μου δίνει δύναμη"

"Το γκολ μου δίνει δύναμη"

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ λίγο μετά το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις για την νέα του ζωή στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για την νίκη και ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να ξεκινήσω έτσι την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Το γκολ μου δίνει δύναμη να δώσω ακόμα περισσότερα. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν όλη εμπιστοσύνη και έτσι είναι ευκολότερο για μένα να προσαρμοστώ στην νέα φιλοσοφία. Τους δίνω πίσω αυτά, που μου δίνουν αυτοί. Έχουμε καλό υλικό σαν ομάδα και πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς.

Στόχος μας είναι να βγούμε δεύτεροι, αφού ο Ολυμπιακός κερδίζει όλα τα ματς. Μπορούμε κι εμείς να κερδίζουμε όλα τα ματς, όπως αυτοί. Έχουμε την ποιότητα κι ένα εξαιρετικό προπονητή, που έχει περάσει την φιλοσοφία του για να μεγαλώσει η ομάδα, που έχει εξαιρετικό υλικό.

Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά μέσα στο 2016 έχουμε τρεις σερί νίκες και αρχίζουμε να δυναμώνουμε σαν σύλλογος. Στόχος μας είναι και το κύπελλο, όπου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Αφιέρωσα αυθόρμητα το γκολ στον κόσμο, γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω, βλέποντας πόσα χιλιόμετρα έκαναν για να μας δούνε. Ήταν το δικό μου δώρο σε αυτούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News