Πάει για Δευτέρα του Μαμούτε
Ο Γιούρι Μαμούτε βρίσκεται στη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής, αλλά η μεταγραφή του δεν θα ανακοινωθεί εντός του σαββατοκύριακου.
Ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό κι ο δανεισμός από την Γκρέμιο θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.
[ads2]
Μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του κάνει ο Παναθηναϊκός αυτό τον Ιανουάριο. Οι «πράσινοι» αποκτούν με δανεισμό τον Γιούρι Μαμούτε. Το «τριφύλλι» θα αποκτήσει τον 20χρονο φορ με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες.
Αν θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 3 εκατ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι ή 5 εκατ. ευρώ το επόμενο. Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις, θα έρθουν τη Δευτέρα (11/01) όταν ολοκληρωθούν όλες οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ραντεβού Παναθηναϊκού-Κομπότη για Τσάπρα»
- Νέο βίντεο από τον Βοτανικό και προσωρινή παύση μετά το ατύχημα
- «Οριστικό deal Παναθηναϊκού-Καμαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο - Οι όροι της συμφωνίας»
- «Η ομάδα φαβορί για Σορτς αν φύγει από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Ο φορ που ψάχνει ο Νίστρουπ, προς διπλή αποχώρηση