Νίκησε ΠΑΣ και... κοράκια!

Νίκησε ΠΑΣ και... κοράκια!

Με γκολ των Αμπέντ και Πέτριτς, ο Παναθηναϊκός γύρισε το 1-0 του ΠΑΣ και έφυγε με το διπλό (2-1) από τα Γιάννενα. “Δώρο” του βοηθού το γκολ των γηπεδούχων, δεν δόθηκε πέναλτι στον Πέτριτς.

[ads]

Θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με καρυδάτη ανατροπή έκανε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ (1-2).

Το Τριφύλλι είδε τον διαιτητή Μάνταλο να μην καταλογίζει δύο πέναλτι σε ανατροπές των Πέτριτς (17′) και Μπουμάλ (54′), βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το γκολ του Ακόστα από θέση οφ σάιντ και κόντρα στη ροή του ματς στο 57′ αλλά με τα γκολ των Αμπεϊντ (75′) και Πέτριτς (78′) πήρε τη νίκη δείχνοντας χαρακτήρα μετά από πολύ καιρό εκτός έδρας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης -Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς (78′ Ηλιάδης)- Τσουκαλάς, Ναδάλες- Λίλα, Γιάκος (66′ Μπέριος), Ακόστα- Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης -Βέμερ, Σάντσεθ (λ.τ. 11′ Κουτρουμπής), Τελάντερ, Πράνιτς- Ζέκα, Εσιέν, Αμπεϊντ- Μππουμάλ (71′ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς (79′ Μπεργκ).

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος (Καβάλας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News