Μπεργκ για ενδεκάδα...

Μπεργκ για ενδεκάδα...

Ο Μάρκους Μπεργκ όχι μόνο ξεπέρασε την ήπια θλάση στον δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, συμμετέχοντας στο φουλ πρόγραμμα στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά πλέον διεκδικεί θέση και στο βασικό σχήμα του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό, στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο.

Ο Στραματσόνι πάντως (που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης στην τακτική) σκοπεύει να μιλήσει με τον Σουηδό σήμερα, για να δει το πώς νιώθει και ο ίδιος, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

[ads2]

Εάν ξεκινήσει βασικός ο Μπεργκ, οι Καρέλης και Κλωναρίδης θα είναι οι δύο ακραίοι στο 4-3-3 του Ιταλού, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πάρει φανέλα βασικού ο Πέτριτς.

Ο Καλτσάς έκανε χθες προπόνηση σε πιο δυνατούς ρυθμούς και σήμερα θα φανεί εάν θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή. Η άλλη θέση που διεκδικείται στην ενδεκάδα αφορά τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ζέκα στη μεσαία γραμμή, με τον Αμπεΐντ να έχει προβάδισμα έναντι του Λουντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News