Επιμένουν για Μπεργκ...

Επιμένουν για Μπεργκ...

Ο Μάρκους Μπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ, η οποία είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι Μασσαλοί έχουν εντάξει το όνομα του Σουηδού επιθετικού στη μετεγγραφική τους λίστα, κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ και εξετάζουν την περίπτωσή του, μαζί με αυτές των Χόντα, Νιάνγκ, Ιμόμπιλε και Ζαζά.

[ads2]

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την προτίμησή του στην περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Ελλάδα.

Ο γαλλικός Τύπος υπογραμμίζει πως η Μαρσέιγ αναμένεται να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Μπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψηφίους, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News