Το παρασκήνιο με Μπουμάλ, ο… «δορυφόρος» και ο Γκαγκάτσης

Το παρασκήνιο με Μπουμάλ, ο… «δορυφόρος» και ο Γκαγκάτσης

Ο Παναθηναϊκός ορθώς και πολύ «έξυπνα» κινήθηκε για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ, διορθώνοντας μία από τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού.

Άλλωστε δεν χρειαζόταν να είσαι βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου για να αντιληφθείς ότι οι «πράσινοι» είχαν μεγάλα προβλήματα ανάπτυξης από τις πτέρυγες. Και ο Μπουμάλ στον Πανιώνιο έδειξε ότι το έχει…

[ads2]

Ο Καμερουνέζος είναι από τους θετικούς πρωταγωνιστές του φετινού Πρωταθλήματος και εύλογα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον υψηλότερου διαμετρήματος από τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν δύο δεδομένα. Το ένα είχε να κάνει με τις… γκάφες του καλοκαιριού! Τότε που ο Παναθηναϊκός έδωσε τζάμπα τον Ρισβάνη και πλήρωσε 300.000 ευρώ για να φέρει τον Ευαγγέλου και στη συνέχεια τον Γιαννακόπουλο, σβήνοντας από το ρόστερ τα δικά του παιδιά (Κότσαρη, Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο).

Τουλάχιστον από όλα αυτά, αναπτύχθηκε μια καλή σχέση με τους «κυανέρυθρους» και έτσι η πόρτα του Πανιωνίου άνοιξε διάπλατα, μόλις ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα.

Ο δεύτερος παράγοντας λέγεται… Βασίλης Γκαγκάτσης. Από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στους Νεοσμυρνιώτες, ο Πανιώνιος έπαψε να έχει σχέσεις «αγάπης» με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κοινό μυστικό στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Πανιώνιος – Γκαγκάτσης έγιναν του… Παναθηναϊκού, όπως έσπευσαν να που κάποιοι…

Εάν ο Πανιώνιος έχει καλή σχέση με κάποια ομάδα, αυτή φυσικά είναι ο ΠΑΟΚ, όπου εργάζεται ο γιός Γκαγκάτσης (Μάκης).

Όμως από τη στιγμή που ο «δικέφαλος του βορρά» επέλεξε να μην κινηθεί για τον Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπάλα μόνος του και έτσι τον απέκτησε…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News