Έδωσε... πολλά για τον Μπουμάλ

Έδωσε... πολλά για τον Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι το πρώτο «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να φτάνουν σε συμφωνία χθες το μεσημέρι με τον Πανιώνιο για την παραχώρησή του, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι τελικές υπογραφές θα πέσουν την προσεχή Δευτέρα 28 του μηνός, με τον Μπουμάλ να πιάνει… δουλειά στο Κορωπί, απ’ την επομένη κιόλας, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καλαφάτης».

[ads2]

Aς δούμε τώρα κομμάτι-κομμάτι όλες τις παραμέτρους της χθεσινής συμφωνίας:

1. Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει συνολικά στον Πανιώνιο 300.000 ευρώ σε μηνιαίες δόσεις έως το καλοκαίρι του 2017. Κάτι που το ήθελε και η «κυανέρυθρη» πλευρά, προκειμένου κάθε μήνα να τακτοποιεί με τα συγκεκριμένα ποσά ένα μέρος απ’ τους διακανονισμούς που έχει κάνει με ΙΚΑ, Εφορία κλπ.
2. Στη συμφωνία θα συμπεριληφθεί και μία χορηγική συμφωνία (πιθανότατα στη φανέλα) που θα εξασφαλιστεί απ’ τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού προς τον Πανιώνιο, το ύψος της οποίας θα φτάσει τις 250.000 ευρώ.
3. Ο Πανιώνιος δεν θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης απ’ την παραχώρηση του Καμερουνέζου, αφού καλύφθηκε με το χρηματικό ποσό που θα λάβει.
4. Ο Μπουμάλ δεν θα παίξει στο παιχνίδι των δύο ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί 17 ή 18 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο. Ο Πανιώνιος τον είχε δηλώσει άλλωστε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής σ’ αυτό το ματς κι αυτό θα διατηρηθεί ως έχει.
5. Ο παίκτης -όπως αναφέραμε- θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, με τις απολαβές του να φτάνουν συνολικά στις 500.000 ευρώ. Για το πρώτο εξάμηνο θα λάβει περίπου 100.000 ευρώ, ενώ για κάθε ένα απ’ τα δύο επόμενα χρόνια θα λαμβάνει περί τις 200.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους στόχων.

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News