Πράσινος ο Μπουμάλ

Πράσινος ο Μπουμάλ

Στην πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου προχωράει ο Παναθηναϊκός, καθώς απέκτησε τον Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο.

[ads]

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τις 550.000 ευρώ (σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά του Πανιωνίου) ή 220-230.000 ευρώ (με τα όσα υποστηρίζει από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός) ενώ θα υπάρξει κι έμψυχο αντάλλαγμα εκ μέρους του «τριφυλλιού» (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι αυτό) είτε με δανεισμό παίκτη είτε με κανονική μεταγραφική. Οι δύο πιθανότεροι να μετακομίσουν στην Πλατεία είναι ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου και Χουχούμη, και αυτό γιατί δεν αποκλείεται μετά τον Μπουμάλ και ο Χατζηϊσαϊας-ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του-να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τα λεφτά της μεταγραφής αναμένεται να δοθούν σε αρκετές δόσεις και σε διάστημα 2-3 ετών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News