Μένει ο Χουχούμης
Παρά τα σενάρια και τις φήμες για τον νεαρό αριστερό μπακ ο Ιταλός τεχνικός τον υπολογίζει για δίδυμο πλευράς με τον Νάνο.
H δημόσια τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού για ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και για επιθυμία να έχει “δύο παίκτες σε κάθε θέση” και όχι περισσότερους, έδωσε τροφή σε σενάρια αποχωρήσεων στα οποία εμπλέκονται διάφοροι παίκτες της ομάδας.
[ads2]
Ενας εξ αυτών είναι ο Διαμαντής Χουχούμης για τον οποίο αναπτύχθηκαν διάφορες εκδοχές, για δανεισμό ή πώλησή του, οι οποίες ωστόσο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Για τον απλούστατο λόγο ότι ο νεαρός αριστερός μπακ υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό ως “μπακ απ” του Νάνο στη συγκεκριμένη πλευρά των μετόπισθεν της ομάδας και ως εκ τούτου δεν υφίσταται ενδεχόμενο αποχώρησης του τον προσεχή Γενάρη.
sdna.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή