Καλά νέα για την... αποχώρηση Μπεργκ!

Καλά νέα για την... αποχώρηση Μπεργκ!

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ ήταν και παραμένει στη λίστα της Μαρσέιγ, αλλά η πρώτη επιλογή των Μασσαλών ακούει στο όνομα Βισάμ Μπεν Γεντέρ και σύμφωνα με τη L’ Equipe η περίπτωσή του ήδη έχει «προχωρήσει».

[ads]

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα ο επιθετικός της Τουλούζ «αρέσει» στους Μασσαλούς και ήδη ο πρόεδρος της Μαρσέιγ βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Τουλούζ, προκειμένου να γίνει το… deal! Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ των Γάλλων ότι υπάρχει αισιοδοξία στη Μαρσέιγ για happy end στις διαπραγματεύσεις για τον 25χρονο.

Λεπτομέρεια που προφανώς έκανε τη διαφορά και έπαιξε ρόλο στην επιλογή της Μαρσέιγ ανάμεσα στον Γεντέρ και τον Μπεργκ είναι ότι ο ατζέντης που έχει τον επιθετικό της Τουλούζ έχει ήδη άλλους τρεις παίκτες στους Μασσαλούς και εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News