Πρόβλημα με Πέτριτς
Ξεπέρασε το πρόβλημα ο Λουκ Στιλ και προπονήθηκε κανονικά, αλλά προέκυψε θέμα με τον Κροάτη φορ.
Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός, με τα προβλήματα να παραμένουν για τον Αντρέα Στραματσόνι.
[ads2]
Ο Λουκ Στιλ ήταν από αυτούς που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε, όπως κι ο Ζέκα, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τους Κλωναρίδη, Κότσαρη και Αμπέντ. Οι δυο πρώτοι έκαναν ατομικό ενώ ο τρίτος θεραπεία.
Το νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο, είναι αυτό του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης φορ έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τους Μάρκους Μπεργκ και Ράσμους Τελάντερ που είναι ακόμα στα… πιτς. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά κι ο «Στράμα» για ακόμα μια φορά έριξε το βάρος στην τακτική. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15:30 της Τετάρτης (16/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί κι η αποστολή για το ματς Κυπέλλου στην Κέρκυρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ