Έκπληξη από Στραματσόνι...

Έκπληξη από Στραματσόνι...

Με εισήγηση του Ιταλού τεχνικού ο 17χρονος πολλά υποσχόμενος στόπερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο ανέβηκε στους “μεγάλους” μετά τον Λάμπρου και τον Αγγελόπουλο.

O Αντρέα Στραματσόνι έχει χτίσει το όνομά του μέσω των εντυπωσιακών επιτευγμάτων του στις Ακαδημίες και ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

[ads2]

Και παρά τον αυξημένο όγκο της δουλειάς του όχι μόνο έδειξε ενδιαφέρον για τους πιτσιρικάδες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, αλλά εισηγήθηκε κιόλας το ανέβασμα στην πρώτη ομάδα του επιθετικού Λάζαρου Λάμπρου (κάνει καθημερινά προπονήσεις με τους “μεγάλους” εδώ και δέκα ημέρες) αλλά και του κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Ευαγγέλου.

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων (γεννημένος 12 Μαΐου 1998), Στέφανος Ευαγγέλου, που θεωρείται ο κορυφαίος στόπερ της φουρνιάς του στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός δαπάνησε το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον 17χρονο αμυντικό το ποσό των 370 χιλ. ευρώ (!), πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Ο Στραματσόνι ενθουσιάστηκε με τα χαρακτηριστικά που διέκρινε στον Ευαγγέλου, εισηγήθηκε το ανέβασμά του και πλέον οι Πράσινοι έχουν και τρίτο πιτσιρικά στην πρώτη ομάδα μετά τον Λάμπρου και φυσικά τον Αγγελόπουλο, που έλαβε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι με τότε απόφαση του Γιάννη Αναστασίου.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News