Για ποιo αποτέλεσμα είχε αγωνία ο Στιλ μετά το ματς του Παναθηναϊκού;

Για ποιo αποτέλεσμα είχε αγωνία ο Στιλ μετά το ματς του Παναθηναϊκού;

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής, ο Λουκ Στιλ είχε μια… αγωνία για το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα της Σούπερ Λίγκ!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας των «πρασίνων» σε πηγαδάκι που είχε με δημοσιογράφους, ρωτήθηκε αν θα πάει στην πατρίδα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων και απάντησε πως θα φύγει για 4 μέρες.

[ads2]

Αμέσως μετά ο Στιλ ρώτησε, προκαλώντας εντύπωση, για το αποτέλεσμα του αγώνα της Skoda Ξάνθης με τη Βέροια! Του απαντήσαμε πως ήρθε 1-1 και δεν είπε κάτι άλλο.

Λίγο αργότερα τον πλησίασε μία φίλαθλος του Παναθηναϊκού, η οποία είναι φανατική υποστηρίκτρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του διηγήθηκε πως έζησε τον αποκλεισμό των «μπέμπηδων» από το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ταξίδεψε στο Βόλφσμπουργκ και έκατσε στην κερκίδα με τους Άγγλους φιλάθλους.

Η ίδια ήταν άκρως αναπαραστατική για τις αντιδράσεις της στα γκολ της Γιουνάιτεντ, με τον Στιλ να την παρακολουθεί με θαυμασμό και να γουρλώνει τα μάτια του σε μερικές στιγμές!

Όταν συζητούσαν για την κακή κατάσταση που βρίσκεται η πρώην του ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα, κάποιος του είπε πως πρώτη θα βγει η Άρσεναλ, με τον Στιλ να απαντάει «μακάρι να το πάρει η Άρσεναλ, αν φυσικά δεν το πάρει η Γιουνάιτεντ!».

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News